Før billedeGulvservice Brønderslev

Gulvafslibning i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev og omegn

Gulvafslibning hos Lundø’s Gulvservice

Er dine gulve blevet gamle og slidte at se på? Gulvafslibning kan være løsningen. Hos Lundø’s Gulvservice kan du få slebet dine gulve med de bedste produkter og maskiner på markedet. En afslibning kan i langt de fleste tilfælde redde gulvet, så du ikke behøver at bruge penge på en unødvendig udskiftning.

Med base i Hjallerup kører jeg bl.a. til Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og de omkringliggende byer.

Professionel gulvafslibning

Gulvafslibning kræver ekspertise, for at det skal blive et godt og holdbart resultat. Det er noget, du kan være sikker på at få, når du indgår en aftale med mig. Jeg har over 20 års erfaring med slibning af gulve, og jeg lægger stor vægt på at levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Jeg tager en indledende snak om netop din opgave, så du er sikret den mest optimale løsning. Jeg er både den person, som du snakker med, og som kører ud til dig for at udføre arbejdet.

Jeg tilbyder også efterbehandling og vedligeholdelse af gulve, såsom lakering, oliering og voksbehandling. Læs mere om efterbehandlingerne her.

Kontakt mig

Har du det mindste spørgsmål omkring gulvafslibning, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 22 36 36 56 eller skriv på mail lundosgulvservice@yahoo.dk.