Gulvafslibning nær Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg, Brønderslev og Hjørring

Gulvafslibning hos Lundø’s Gulvservice

Er dine gulve blevet gamle og slidte at se på? Gulvafslibning kan være løsningen på det problem. Hos Lundø’s Gulvservice kan du få slebet dine gulve med de bedste produkter og maskiner på markedet. En gulvafslibning kan i langt de fleste tilfælde redde gulvet, så du ikke behøver at bruge penge på en unødvendig udskiftning. Du står tilbage med et resultat, der minder dig om et helt nyt gulv, men uden omkostningerne og besværet ved at skulle udskifte hele gulvet.

Med base i Hjallerup kører vi bl.a. til Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og de omkringliggende byer og sørger for bl.a. din gulvafslibning.

Professionel slibning af dine gulve

Slibning af gulve kræver ekspertise, for at du skal stå tilbage med et resultat, der er solidt, godt og holdbart. Det er noget, du kan være sikker på at få, når du indgår en aftale med os. Vi har over 20 års erfaring med slibning af gulve, og vi lægger stor vægt på at levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Vi tager en indledende snak om netop din opgave, så du er sikret den mest optimale løsning.

Vi tilbyder også efterbehandling og vedligeholdelse af gulve, såsom lakering, oliering og voksbehandling. Læs mere om efterbehandlingerne her.

null

Om os

Læs mere her

null

Kontakt

Læs mere her