Før billedeGulvservice Brønderslev

Gulvafslibning i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev og omegn

Gulvafslibning hos Lundø’s Gulvservice

Er dine gulve blevet gamle og slidte at se på? Gulvafslibning kan være løsningen. Hos Lundø’s Gulvservice kan du få slebet dine gulve med de bedste produkter og maskiner på markedet. En gulvafslibning kan i langt de fleste tilfælde redde gulvet, så du ikke behøver at bruge penge på en unødvendig udskiftning.

Med base i Hjallerup kører vi bl.a. til Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og de omkringliggende byer og sørger for bl.a. din gulvafslibning.

Professionel gulvafslibning

Gulvafslibning kræver ekspertise, for at det skal blive et godt og holdbart resultat. Det er noget, du kan være sikker på at få, når du indgår en aftale med os. Vi har over 20 års erfaring med slibning af gulve, og vi lægger stor vægt på at levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Vi tager en indledende snak om netop din opgave, så du er sikret den mest optimale løsning.

Vi tilbyder også efterbehandling og vedligeholdelse af gulve, såsom lakering, oliering og voksbehandling. Læs mere om efterbehandlingerne her.

Kontakt mig

Har du det mindste spørgsmål omkring gulvafslibning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 22 36 36 56 eller skriv på mail lundosgulvservice@yahoo.dk.

Professionel gulvafslibning FrederikshavnProfessionel gulvafslibning Aalborg
Lundø´s Gulvservice v/Allan Jensen