Gulvafslibning nær Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg, Brønderslev og omegn

Gulvafslibning hos Lundø’s Gulvservice

Har du brug for gulvafslipning nær Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg, Brønderslev og Hjørring? Så kan vi hjælpe dig hos Lundø’s Gulvservice. Her kan du få slebet dine gulve med de bedste produkter og maskiner på markedet. En gulvafslibning kan i langt de fleste tilfælde redde gulvet, så du ikke behøver at bruge penge på en unødvendig udskiftning. Du står tilbage med et resultat, der minder dig om et helt nyt gulv, men uden omkostningerne og besværet ved at skulle udskifte hele gulvet.

Med base i Hjallerup kører vi bl.a. til Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og de omkringliggende byer og sørger for bl.a. din gulvafslibning.

Professionel slibning af dine gulve

Slibning af gulve kræver ekspertise, for at du skal stå tilbage med et resultat, der er solidt, godt og holdbart. Det er noget, du kan være sikker på at få, når du indgår en aftale med os. Vi har over 20 års erfaring med slibning af gulve, og vi lægger stor vægt på at levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Vi tager en indledende snak om netop din opgave, så du er sikret den mest optimale løsning.

Vi tilbyder også efterbehandling og vedligeholdelse af gulve, såsom lakering, oliering og voksbehandling. Læs mere om efterbehandlingerne her.

Kontakt os og få et tilbud på gulvafslipning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gulvafslipning nær Frederikshavn, Nørresundby, Aalborg, Brønderslev, Hjørring eller Nordjylland. Du kan ringe til 22 36 36 56 eller sende en mail lundosgulvservice@yahoo.dk. Jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

null

Om os

Læs mere her

null

Kontakt

Læs mere her